Om oss

Varför välja oss?

Lång erfarenhet

Vi har under många år arbetat med olika produkter som bygger på betongkristallisering mot vattenintränging betong.

Hög kompetens

Vi är mest verksamma i Stockholmsområdet, men levererar material och bistår med kunskap över i stort sett hela Sverige.

Brett produktutbud

Vi erbjuder produkter från VELOSIT vilket ger oss en stor flexibilitet och en stor produktkatalog för olika betongreparationer.

Bra miljöval

Vår produkt för betongtätning är ett bra miljöval, innehåller inga skadliga komponenter och förändras inte med tiden.

0 +
Års erfarenhet

Med Stockholm som utgångspunkt

Vi är mest verksamma i Stockholmsområdet, men levererar material och bistår med kunskap över i stort sett hela Sverige. Vi har under många år arbetat med olika produkter som bygger på betongkristallisering mot vattenintränging betong. Kristallisering har visat sig ha en mycket bra effekt för att motverka vatteninträngning, fukt i betong, exempelvis fukt i källarvägg och fukt i källargolv. 

Fuktproblem? Betongens långsiktiga skydd

Vi har tätat flertal P-hus och andra lokaler i Stockholmsområdet som haft stora problem med grundvatteninträngningar. Vår produkt för betongtätning är ett bra miljöval, innehåller inga skadliga komponenter och förändras inte med tiden. Kristallerna som ligger i betongen efter vår behandling ligger vilande och aktiveras varje gång ny fukt tränger in i betongen, dvs ny fukt i betongen aktiverar ny betongtätning.

Nu arbetar vi med produkter från VELOSIT vilket ger oss en stor flexibilitet eftersom det finns en stor erfarenhet och en stor produktkatalog för olika betongreparationer. 

Diplom med skugga

Svensk Betongrenovering – ett platinaföretag

Vi har högsta kreditvärdighet och utsågs 2024 som ett Platinaföretag av UC.